A koho budete viniť, keď. . ?

Mimoriadne ma mrzí, že prvý krát v tomto roku píšem o tomto. Ale nedá mi to…
Svoju pozornosť mu tu dnes budem venovať druhý a posledný krát. Rok 2024 netvrá ani týždeň,avšak už na seba stihol strhnúť obrovskú mediálnu pozornosť. Zakaždým pre niečo iné. Zdieľal na internete meme… a vyjadrili sa novinári,infulenceri a aj politici. Dokonca o ňom písali aj v alternatívnom médiu.
Dnes internet obleteli printscreeny z konverzácie, kde niekomu nadával. Ale to všetci vieme už roky ako sa vyjadruje. Aký má zmysel z toho robiť senzáciu?
Nebyť toho, že pár dní všetci riešia, čo napísal na internet tak neviem, že vydal nový album. Teraz už to viem.Ak si na póze disidenta vybuduje úspešnú politickú kariéru, koho budete viniť? Odsudzujem vojenskú agresiu Ruska na Ukrajine od prvého dňa a Rytmusa sa nezastávam. A konfrontovať ho? To ako zavolať si do debaty vo verejnoprávnej televízií niekoho, kto celé roky učil nadávať si na matky a rapoval o svojich šperkoch a bezpečnostého analytika? Ak by sa tak stalo, tak si môžeme povedať, že žijeme vo filme Idiocracy(2006).
A, keď už spomínam filmy, Spomínate si na jednu scénku zo „špeciálneho čarodejníckeho dielu VI“ v ktorom „Ožijú“ Reklamní maskoti firiem a začnú terorizovať mestečko Springfield. Napokon si ich prestanú všímať a prestanú 🙂 Nie, nevyložte si to tak, že by sa niekto nemal brániť pred vojenskou agresiou. Ale tak, že ak si nebudeme nejakého maskota všímať, tak prestane. 

https://www.youtube.com/watch?v=SlKao_Pox5A
PS:

 

medveď vs muž v lese

14.10.2024

Tieto riadky nijako nesúvisia so situáciou výskytu medveďov na Slovensku. A ani s politickou situáciou na Slovensku. Uvedomujem si, že som si nezvolila práve najvhodnejšiu situáciu na to, aby som napísala niečo s takýmto nadpisom. Ale chcela som o tom písať už pred pár mesiacmi. Ak by som znova čakala, prišlo by zase niečo podobné a ja by som opäť premárnila príležitosť. [...]

Moja prvá vyrobená „altoids wallet“

14.10.2024

Výrobou tohto milého funčného,praktického a estetického doplnku som sa inšpirovala z fotografií na Pintereste. Cukríky Altoids nie sú bežne Slovensku dostupné a na výrobu postačí akákoľvek malá plechenná otváracia krabička. Podarilo sa mi v Kauflande „natrafiť“ na Mentolky značky „Barkleys“ za 1,65€. Trvalo mi dva týždne kým som ich [...]

Seriál Monster druhá séria-Príbeh Lyela a Erica Menednezovcov-po tomto Ryan Murphy u mňa skončil

12.10.2024

Písala som o tom, že som fanúšičkou tvorby Ryana Murphyho. Osobitne som sa venovala každému jeho projektu a stále považujem jeho diela za výnimočné. Avšak, čo sa týka druhej série seriálu „Monster“, mám k nej viacero výhrad.Avšak, predtým ako ich jednotlivo rozanalyzujem chcem sa zamerať aj na to, čo na tejto sérií považujem za skvelé. Skvelá hudba – či [...]

Jahja Sinwár

VIDEO: Sám v zdemolovanom byte. Po drone hodil palicu. Posledné zábery zabitého vodcu Hamasu Sinwára

18.10.2024 09:10

Izraelská armáda zverejnila zábery z dronu, ktoré podľa nej zobrazujú posledné sekundy života vodcu palestínskej teroristickej organizácie Hamas.

francúzsko, záplavy

Francúzsko postihli silné záplavy, v Paríži zabil muža padajúci strom

18.10.2024 08:30

Silný dážď zapríčinil v niektorých častiach Francúzska záplavy, evakuácie a viedol k uzavretiu diaľnic a železničných tratí.

Očkovanie / Očkovanie bez registrácie / Vakcína /

Očkovanie ako za čias pandémie? Na podanie vakcíny proti COVID-19 sa čaká aj niekoľko týždňov

18.10.2024 08:00

Covid je na vzostupe, no dostať sa k očkovaniu je dosť náročné

Libanon Hizballáh Izrael útoky Bejrút

Hizballáh oznámil novú eskalačnú fázu vo vojne proti Izraelu

18.10.2024 07:15

Libanonské hnutie zároveň vyhlásilo, že po prvý raz proti izraelským vojakom nasadilo presne navádzané strely.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 147
Celková čítanosť: 264506x
Priemerná čítanosť článkov: 1799x

Autor blogu

Odkazy