Založ si blog

Naozaj tomu veríte?

Za každým jedným slovom ktoré som tu pred pár dňami napísala si stojím. A po pravde by som sa tomu viac nevenovala keby zase niečo. Zase niečo, čím žije Slovenský internet. Začína sa s bojkotom bagiet. Myslím si, že je namieste byť skeptický, či niekto, kto je doslova „chodiacou reklamou“ vyjadril podporu istému prezidentskému kandidátovi naozaj spontánne,úprimne a nezištne. čakám už len na to, ako nejaký „sociálne cítiaci politik“ sa vyfotí s bagetou istej značky v smetnom koši. Rada by som pripomenula fakt, že 2.miliardy ľudí na tomto svete trpí hladom, kým „Na druhej strane“ Planéty sa denne vyhadzujú tony potravín. Máte právo sa rozhodnúť bojkovať výrobky istej značky bagiet. Samozrejme, že áno. Ale pri nákupe potravín pre väčšinu spotrebiteľov je hlavne rozhodujúce hlavne to,aby ušetrili. Kľudne ma nazvite konšpirátorkou…Ale mám pocit,že všetky tieto „incidenty“ s „influencermi“ sú zámienkou na odpútanie pozornosti od toho,aké škrty a navýšenia sa ešte len chystajú.

A či niekto, kto si myslí ako je „nad vecou“ nie je práve najviac toho súčaťou. A to najpodstatnejšie mu uniká. či rieším „lajkov“ a „influencerov“nepomáha k inštalácií „Absurdistanu“.  Predtým, ako ma nazvate „fašistkou“ si prosím prečítajte tieto riadky znova. A prečítajte si moje riadky aj na linku ktorý som uviedla v úvode.

A za zmienku stojí aj to, Prečo som nepodpísala petíciu za odvolanie Eduarda Burdu

 

 

Svedectvá americko židovského lekára o tom, čo videl v Gaze

26.07.2024

Dr. Mark Perlmutter je americko židovský lekár (jeho životopis je možné si prečítať tu) okrem pôsobenia na klinike sa tridsať rokov zúčastňuje humanitárnych misií(bolo ich štyridsať). A nedávno sa vrátil z dvojtýždňovej misie z Nemocnice Khán Younis (Gaza). O tom, s čím sa tam stretol sa rozhodol verejne prehovoriť v relácií CBS Sunday Morning. Na otázku [...]

V Utorok Židovskí propalestínski demonštranti v Capitole požadovali Izraelské zbrojné embargo

24.07.2024

Veľmi ma mrzí že tejto udalosti Slovenské média nevenujú pozornosť. Namiesto toho riešia toto. O tejto udalosti informoval aj britský denník Theguardian Americký kongres od Októbra 2023 poskytol Izraelskej armáde viac ako 14miliárd dolárov plus 3,8miliardy dolárov z vreciek platiteľov daní ,ktoré USA každoročne štátu Izrael posiela. Americká vláda financuje a dodáva [...]

Jedna z piesní od Depeche Mode ktoré považujem za nedocenené-Sun and rainfall

23.07.2024

Vo všeobecnosti považujem album „A Broken Frame“ za nedocenený. A jednu konkrétne pieseň „Sun and rainfall“ ktorá sa nachdza na tomto albume za jednu z mojich najobľúbenejších.“ Nielen pre jej príjemne melancholickoo rytmnický zvuk ale aj pre jej text. A nie len pre pasáž You’re the one I like best you retain my interest you’ re the only one if it [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 130
Celková čítanosť: 223523x
Priemerná čítanosť článkov: 1719x

Autor blogu

Odkazy