Založ si blog

Prečo nepodporujem bojkot výrobkov od Sedity

Neočkovaní nech sedia doma. Výrok majiteľa Sedity vyvolal pobúrenie, antivaxeri bojkotujú Horalky

Vyjadrenie majiteľa pečivárni Sedita v Seredi na adresu ľudí, ktorí sa nezaočkovali nebol expresívny natoľko ako výrok Petra Schutza.

 

Keksíky v smetnom koši...

Niektorí politici a aj ich voliči vyhlásili bojkot výrobkom Sedity. A zvolili teatrálny spôsob.

Selfie s Horalkou v smetnom koši. Rada by som pripomenula fakt, že 2.miliardy ľudí n trpí hladom, kým „Na druhej strane“ Planéty sa denne vyhadzujú tony potravín.Mimochodom  tento fakt by som rada pripomenula aj priaznivcom Malthuziánskeho ekofašizmzu.

Predstavte si situáciu, že rovnaký názor má aj mäsiar na vašej ulici. Od ktorého kupujete jeho výrobky. Alebo pekár...Začnete tiež bojkovať jeho výrobky? Aj napriek tomu, že sú kvalitné a cenovo dostupné?

Budete namiesto toho, podporovať nadnárodné potravinové koncerny? Ak áno, tak sa prosím prestaňte oháňať pojmom „Potravinová sebestačnosť“.

 

To, že niekto nakúpi v obchode keksíky od Sedity v akcií pre svoju rodinu z neho nerobí zradcu národa.

Deň po(1983) a Vlákna (1984)

23.04.2024

Zvolila som si nie práve najštastnejšiu dobu na písanie o týchto dvoch filmoch. V Septembri minulého roka som mala pocit, ako keby cestujem v čase…Napísala som o tom..vyšlo to na tri riadky. V kinách premietajú nových krotiteľov duchov. Ale duch osemdesiatych rokov cítiť vo vzduchu aj mimo kina. Nie som dieťa éry studenej vojny a som staršia ako Kosovo, ale nie staršia [...]

Domáca strúhanka

21.04.2024

Milujem ten pocit, keď všetko to „Vysušené“ Pečivo nahádžem do mlynčeka a spácham z neho strúhanku. Nemyslím si, že je niečo na tomto procese náročné. Odporúčam pečivo skladovať v nejakej neuzatvorenej nádobe aby sa dobre „presušilo„ale aby naň nesadal prach prípadne nevliezli chrobáky. Napríklad v hlbokom plechu v rúre na pečenie-samozrejme iba [...]

Naozaj tomu veríte?

20.04.2024

Za každým jedným slovom ktoré som tu pred pár dňami napísala si stojím. A po pravde by som sa tomu viac nevenovala keby zase niečo. Zase niečo, čím žije Slovenský internet. Začína sa s bojkotom bagiet. Myslím si, že je namieste byť skeptický, či niekto, kto je doslova „chodiacou reklamou“ vyjadril podporu istému prezidentskému kandidátovi naozaj [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 105
Celková čítanosť: 188206x
Priemerná čítanosť článkov: 1792x

Autor blogu

Odkazy