Založ si blog

Čo mi imponovalo na Ivane Trump

14.Júla 2024 uplynú dva roky od úmrtia Ivany Trump. Pamätám si, ako som túto správu počula a išla si ju overiť. Do Google som zadala jej meno a vyhľadala najnovšie články. Bola to pravda. Ale z výsledkov ktoré mi zobrazilo som bola pohoršená. Vyhotovila som aj screenshot a svoje pohoršenie zdelila svetu. 

web Nový čas pre ženy tri hodiny pred jej smrťou riešil to, že nevyzerá rovnako ako pred štyridsiatimi rokmi. Pamätám si, ako ju aj počas života ľudia v diskusiách častovali nelichotivými prívlastkami a rovnako tomu bolo aj v čase jej úmrtia.Predtým, než sa dostanem k tomu, čo mi na nej počas jej života imponovalo, chcem spomenúť, že jej exmanželovi Donaldovi je naozaj veľa vecí, čo mu možno vyčítať. Avšak toto je a a bude len o Ivane, a nie o Donaldovi.

____

ZLATOKOPKA!

Pridávam link kde píšem o tom, Ako Rytmus naučil celú generáciu nové slovíčko.

Áno, Ivana odišla na ‚veľkú mláku‘. Nebola prvá ani posledná. Vedela, čo v živote chce. Jej manželstvo s Pán Winklmayrom bolo iba formálne. Pre oboch. Mnohí dokonca aj muži počas tejto doby sa sobášili iba pre to, aby získali zahraničný pas a opustenie krajiny nebolo považované za útek. V roku 1973 po rozvode sa usadila v Montreali kde pracovala ako lyžiarska inštruktorka a v roku 1976 sa stala tvárou zimných olympískych hier. A potom stretla mladého Donalda Trumpa v New Yorku. Bola mladá a krásna…a po roku sa vzali. Porodila a vychovala mu tri deti…Ivana neskôr Donalda opísala že dojem na ňu urobil aj pre jeho zmysel pre humor. Donald bol od Ivany starší o tri roky takže je namieste nespochybňovať že to bolo o príťažlivosti,sympatiách a aj láske. S ich deťmi doma riešila domáce úlohy,hrávala sa, rozprávala a a vždy si našla čas na spoločné raňanky. Dala svojím deťom všetko čo nemala ona. Avšak jej synovia aj tak chodili na brigády aby vedeli že peniaze sa „nekotia v skrini“. Počas manželstva s Donaldom mala na starosti interiérový dizajn Trump tower-čiže pracovala. Za Donalda bola vydatá 14.rokov a po rozvode získala deti do svojej opatery. Počas manželstva neprodukovala škandály. Po rozvode získala 20 miliónov dolárov, rodinné sídlo v Connecticute v hodnote 14 miliónov dolárov, 5 miliónov dolárov na bývanie, ojazdené auto  Mercedes, všetky svoje šperky ktoré jej manžel kúpil a na tri deti výživé 350 000dolárov ročne. Po rozvode sa venovala výchove detí a našla uplatnenie v oblasti návrhov dizajnu,mody,šperkov a kozmetiky. 

IVANA (Trump) --- original signiert - 6#22 | eBay

Ivana (Trump) Perfume | Original Vintage Poster | Chisholm Larsson Gallery

Ale aj tak ju budú „hejtovať“ lebo si vzala muža s vyšším sociálnym statusom.

Ruská reklama a mužnosť

16.09.2024

V novej ruskej reklame ktorá sa vysiela v ruskej televízií Pýtajú sa v nej: Z čoho sú naši muži? Z tetovaní a prepichnutých uší? Z ilúzií a banánových smoothies? Z čoho sú naši muži? Z líčenia a streamov? Z tortičiek a značkového oblečenia? Z čoho sú naši muži? Z čoho si ty? Pirdaj sa k tým, čo sú zo cti,hodnôt a odvahy reklama s cieľovkou na mužov v [...]

Prečo si myslím že Taylor Swift pomôže k víťazstvu Donalda Trumpa?

12.09.2024

Po tom, ako sa Joe Biden vzdal kandidatúry na Prezidenta Spojených štátov amerických v prospech Kamaly Harris som si s úsmevom spomenula na fotografiu z inaugurácie Joea Bidena, v ktorej sa oblečenie a doplnky ponášajú na oblečenie a doplnky, ktoré na sebe má Lisa zo seriálu The Simpsons v epizóde, ktorá nám predstavuje, ako sa vyvinie budúcnosť členov seriálovej rodinky. [...]

Bývalé zamestnankyne cukrárne VegaNana v Bratislave žiadajú vyplatenie dlžných miezd

30.08.2024

O situácií troch bývalých zamestankýň dňa 28.Augusta 2024 informoval na svojej webovej stránke solidárny zväz pracujúcich-Priama akcia. Prikladám sem odkaz na celý článok, v ktorom je detailnejšie popísaná celá situácia a priebeh. odkaz tu dlznik.sk človek nemusí byť vegánom,a dokonca ani ľavičiarom aby odsúdil ich konanie. Ak sa rozhodnete curárni napísať, prosím [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 139
Celková čítanosť: 245291x
Priemerná čítanosť článkov: 1765x

Autor blogu

Odkazy