Založ si blog

Čo mi imponovalo na Ivane Trump

14.Júla 2024 uplynú dva roky od úmrtia Ivany Trump. Pamätám si, ako som túto správu počula a išla si ju overiť. Do Google som zadala jej meno a vyhľadala najnovšie články. Bola to pravda. Ale z výsledkov ktoré mi zobrazilo som bola pohoršená. Vyhotovila som aj screenshot a svoje pohoršenie zdelila svetu. 

web Nový čas pre ženy tri hodiny pred jej smrťou riešil to, že nevyzerá rovnako ako pred štyridsiatimi rokmi. Pamätám si, ako ju aj počas života ľudia v diskusiách častovali nelichotivými prívlastkami a rovnako tomu bolo aj v čase jej úmrtia.Predtým, než sa dostanem k tomu, čo mi na nej počas jej života imponovalo, chcem spomenúť, že jej exmanželovi Donaldovi je naozaj veľa vecí, čo mu možno vyčítať. Avšak toto je a a bude len o Ivane, a nie o Donaldovi.

____

ZLATOKOPKA!

Pridávam link kde píšem o tom, Ako Rytmus naučil celú generáciu nové slovíčko.

Áno, Ivana odišla na ‚veľkú mláku‘. Nebola prvá ani posledná. Vedela, čo v živote chce. Jej manželstvo s Pán Winklmayrom bolo iba formálne. Pre oboch. Mnohí dokonca aj muži počas tejto doby sa sobášili iba pre to, aby získali zahraničný pas a opustenie krajiny nebolo považované za útek. V roku 1973 po rozvode sa usadila v Montreali kde pracovala ako lyžiarska inštruktorka a v roku 1976 sa stala tvárou zimných olympískych hier. A potom stretla mladého Donalda Trumpa v New Yorku. Bola mladá a krásna…a po roku sa vzali. Porodila a vychovala mu tri deti…Ivana neskôr Donalda opísala že dojem na ňu urobil aj pre jeho zmysel pre humor. Donald bol od Ivany starší o tri roky takže je namieste nespochybňovať že to bolo o príťažlivosti,sympatiách a aj láske. S ich deťmi doma riešila domáce úlohy,hrávala sa, rozprávala a a vždy si našla čas na spoločné raňanky. Dala svojím deťom všetko čo nemala ona. Avšak jej synovia aj tak chodili na brigády aby vedeli že peniaze sa „nekotia v skrini“. Počas manželstva s Donaldom mala na starosti interiérový dizajn Trump tower-čiže pracovala. Za Donalda bola vydatá 14.rokov a po rozvode získala deti do svojej opatery. Počas manželstva neprodukovala škandály. Po rozvode získala 20 miliónov dolárov, rodinné sídlo v Connecticute v hodnote 14 miliónov dolárov, 5 miliónov dolárov na bývanie, ojazdené auto  Mercedes, všetky svoje šperky ktoré jej manžel kúpil a na tri deti výživé 350 000dolárov ročne. Po rozvode sa venovala výchove detí a našla uplatnenie v oblasti návrhov dizajnu,mody,šperkov a kozmetiky. 

IVANA (Trump) --- original signiert - 6#22 | eBay

Ivana (Trump) Perfume | Original Vintage Poster | Chisholm Larsson Gallery

Ale aj tak ju budú „hejtovať“ lebo si vzala muža s vyšším sociálnym statusom.

Bývalé zamestnankyne cukrárne VegaNana v Bratislave žiadajú vyplatenie dlžných miezd

30.08.2024

O situácií troch bývalých zamestankýň dňa 28.Augusta 2024 informoval na svojej webovej stránke solidárny zväz pracujúcich-Priama akcia. Prikladám sem odkaz na celý článok, v ktorom je detailnejšie popísaná celá situácia a priebeh. odkaz tu dlznik.sk človek nemusí byť vegánom,a dokonca ani ľavičiarom aby odsúdil ich konanie. Ak sa rozhodnete curárni napísať, prosím [...]

Prečo si myslím že film Rocky IV (1985) je skvelý film

27.08.2024

Ako som nedávno spomínala pri mojom hodnotení všetkých filmov zo série Terminátor, studená vojna a strach z dystopických scenárov budúcnosti mali výrazný dopad na filmovú tvorbu. Mnohé diela vznikli s cieľom propagandy, a to nielen vo Východnom bloku, ale aj v Západnom. Film Rocky IV možno tiež považovať za propagandistický, keďže vykresľuje rivalitu medzi Spojenými [...]

Ako sme nevideli film „MIKI“.

21.08.2024

Moje stanovisko bolo, že ak tento film neuvidím, tak sa mi svet nezrúti. Pamätám si článok denníka Plus jeden deň, v ktorom Mikuláš černák dostal priestor vyjadriť sa k vtedy aktuálnej politickej situácií. Znechutilo ma to a dlhú dobu som na články z ich dielne neklikala. Nikdy som nepatrila, nepatrím a ani nebudem patriť medzi jeho fanúšikov. Avšak návrh dámskej jazdy [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 137
Celková čítanosť: 241984x
Priemerná čítanosť článkov: 1766x

Autor blogu

Odkazy