Založ si blog

Nepáči sa mi správanie matiek ktoré:

Áno, dovolím si kritizovať niečie správanie. Lebo rodičovstvo je záväzok, ktorý má vplyv na vývoj a život iného človeka, ktorý ho sám ovplyvniť nemôže. Môže ho však ovplyvniť jeho matka. Som si vedomá toho, že nie každému sa budú tieto riadky páčiť a vyjadrí to v komentároch. Rozhodla som sa to napísať verejne a na všetko, čo uverejním má právo niekto reagovať.

1.) Na sociálnej sieti uverejňujú nahé fotografie svojich detí. Dieťa má právo na ochranu svojej intímnej sféry a aj právo na svoju dôstojnosť. A okrem iného, na internete stiehne mnoho pedofilov.

2.)Svoje deti nosia do zafajčenej kaviarne, kde s nimi strávia aj dve hodiny Aj pasívne fajčenie škodí. Zvyčajne ženám začnú smrdieť cigarety ešte v čase kedy ani nevedia, že sú tehotné. Dokonca im môžu začať prekážať aj ich obľúbené vône. Zvýšená citlivosť čuchu z dôvodu aby dokázala rozoznať čo je nebezpečné pre zdravie dieťaťa a ochránila ho.

3.) Primárnu časť stravy ich potomstva tvoria čipsy, jedlo z mcdonalds a polotovary Správne stravovanie dieťaťa je dôležité. Spomínaný druh potravín však obsahuje vysoké množstvo Cukru, tukov a soli.Nenarážam na ženy, ktoré nemajú dostatočné financie na zdravé stravovanie. Narážam na tie, pre ktoré je kúpiť jedno jabĺčko, očistiť ho, nakrájať a naservírovať svojmu dieťaťu niečo nepohodlné…Kúpiť balík čispsov maximálne ho otvoriť a podať, aby sa mohla venovať scrollovaniu na telefóne.

4.)Na sociálnych sieťiach verejne prepierajú rozchod s partnerom. A detailne…je možné, že sa vyskytnú aj rôzne injektíva…Uvedomte si že vaše dieťa si toto všetko v budúcnosti môže prečítať. A nečudujte sa potom, že o tom niekto klebetí…Prepierate to pred ľudmi na internete a nie každý kto je s vami priateľ na sociálnej sieti je priateľom aj v skutočnom svete.
5.)Svoje dieťa zoberú na ihrisko a cca hodinu telefonujú alebo sa hrajú s telefonom a neskontrolujú kde sa ich dieťa nachádza.Vaše dieťa sa môže zraniť, niekto ho uniesť a to nevravím o tom, že vám unikajú momenty strávené s vaším dieťaťom. Vy tieto vzácne chvíle premrháte na veci ktoré z internetu neutečú a vaše kamarátky ktoré budete aj tak potom dve hodiny v kaviarni ohovárať.
6.)Svoje dieťa držia doma zavreté a izolované- Dieťa musí postupne spoznávať svet okolo seba. A okrem iného, si musí vybudovať aj imunitu. Kritizovala som protipandemické opatrenie- Keď uzavreli detské ihriská.
7.)Hlúpe a nemiestne vtipy o materstve a spomínanie na „super bezdetné časy“- Nie, život nekončí narodením dieťaťa. Nie, ja vás nechcem doma držať na reťazi. Ale nechávať každý víkend svoje dieťa s opatrovateľkou a flákať sa v baroch a kluboch…Vám vaše dieťa nechýba? Potom sa nečudujte, keď vyrastie odsťahuje sa ďaleko od vás a na Sviatky vám maximálne pošle domov pohľadnicu.
Skvelé bezdetné časy- Mnohé z vás toto dokážu verejne napísať aj na sociálnu sieť. Znova pripomínam, že dieťa si bude v budúcnosti tieto slová prečítať…Ako by ste sa cítili vy, keby si prečítate niečo také? Že, ako bolo vašej mame super predtým, ako ste sa narodili? Že vám to doslova podprahovo vyčíta?.
Aký je rozdiel medzi materskou dovolenkou a klasickou dovolenkou?
-Asi taký ako medzi klasickým parkom a Jurským Parkom….hihi si strašne vtipná….
Materstvo a útek pred dinosaurami je presne to isté…
(myslené ironicky)

Svedectvá americko židovského lekára o tom, čo videl v Gaze

26.07.2024

Dr. Mark Perlmutter je americko židovský lekár (jeho životopis je možné si prečítať tu) okrem pôsobenia na klinike sa tridsať rokov zúčastňuje humanitárnych misií(bolo ich štyridsať). A nedávno sa vrátil z dvojtýždňovej misie z Nemocnice Khán Younis (Gaza). O tom, s čím sa tam stretol sa rozhodol verejne prehovoriť v relácií CBS Sunday Morning. Na otázku [...]

V Utorok Židovskí propalestínski demonštranti v Capitole požadovali Izraelské zbrojné embargo

24.07.2024

Veľmi ma mrzí že tejto udalosti Slovenské média nevenujú pozornosť. Namiesto toho riešia toto. O tejto udalosti informoval aj britský denník Theguardian Americký kongres od Októbra 2023 poskytol Izraelskej armáde viac ako 14miliárd dolárov plus 3,8miliardy dolárov z vreciek platiteľov daní ,ktoré USA každoročne štátu Izrael posiela. Americká vláda financuje a dodáva [...]

Jedna z piesní od Depeche Mode ktoré považujem za nedocenené-Sun and rainfall

23.07.2024

Vo všeobecnosti považujem album „A Broken Frame“ za nedocenený. A jednu konkrétne pieseň „Sun and rainfall“ ktorá sa nachdza na tomto albume za jednu z mojich najobľúbenejších.“ Nielen pre jej príjemne melancholickoo rytmnický zvuk ale aj pre jej text. A nie len pre pasáž You’re the one I like best you retain my interest you’ re the only one if it [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 130
Celková čítanosť: 223531x
Priemerná čítanosť článkov: 1719x

Autor blogu

Odkazy